VÅRE TJENESTER

Vi hos Merhebia Finest tilbyr et utvalg av førsteklasses tjenester for å sikre at kjøretøyet ditt er godt beskyttet, stilfullt og i topp stand. Våre tjenester inkluderer Beskyttelsesfolie (PPF) for å hindre riper og steinsprut på kjøretøyets lakk, Bilfoliering for å gi kjøretøyet ditt et unikt utseende og stil, Sol Film for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som du forbedrer utseendet til bilvinduene dine. Vi tilbyr også Detaljering og Design tjenester for å forbedre utseendet og følelsen av bilens interiør og eksteriør, samt Keramisk Coating for å beskytte kjøretøyets lakk og gjøre den enkel å vedlikeholde. Vårt team av erfarne fagpersoner bruker kun de høyeste kvalitetsmaterialene og teknikkene for å sikre at kjøretøyet ditt ser og presterer sitt beste i årene som kommer.

PPF - BESKYTTELSESFOLIE

Vår avanserte beskyttelsesfilm er den ultimate skjoldet mot steinsprut og daglig slitasje, med sitt hydrofobiske og selvreparerende top lag. Er beskyttelsesfilmen den mest innovative og kosteffektive løsningen for lakkbeskyttelse på markedet. Det beskytter mot riper, solskader, forurensning og andre elementer som kan skade bilens overflate. Vårt erfarne team vil sørge for at folien installeres på en måte som sikrer langvarig beskyttelse, og at bilen din forblir i god stand i mange år fremover

FOLIERING AV BIL

Bilfoliering er en flott måte å gi kjøretøyet ditt en unik stil samtidig som det beskyttes mot riper, UV-stråler og forurensning. Hos Merhebia Finest tilbyr vi ulike bilfolierings alternativer, inkludert tilpassede design, helfoliering, og detalje foliering. Mens farget folie ikke beskytter mot steinsprut, er det likevel en kostnadseffektiv måte å holde kjøretøyet ditt i god stand i opptil 5-8 år med riktig vedlikehold. Pluss, hvis du noen gang vil endre utseendet på bilen din, kan folien enkelt fjernes uten å skade den opprinnelige lakken.

SOLFILM

Solfilm for biler er en spesialisert film som påføres bilens vinduer for å redusere solens blendende stråler, varme og UV-innstråling. Solfilm er ikke bare en estetisk oppgradering; det fungerer som et beskyttende skjold og gir forbedret komfort for både fører og passasjerer. Ved å filtrere ut skadelig UV-stråling, bidrar solfilmen til å bevare interiøret mot falming og aldring. Den reduserer også behovet for air condition, noe som kan forbedre drivstoffeffektiviteten.

Med forskjellige grader av gjennomsiktighet og fargetoner, kan solfilm også øke personvernet inne i bilen, samtidig som det gir bilen et sleek og ferdig utseende

Polering & Coating

Vår Bilpleie er den perfekte måten å gi bilens utseende en oppfriskning og gjenopprette dens opprinnelige glans. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester som tar hensyn til enhver detalj av kjøretøyet ditt. Vårt team av profesjonelle detaljister bruker kun de beste verktøyene og produktene for å sikre at bilen din ser ut som ny.