Beskytt bilen din med STEK lakk beskyttelsesfilm - topprangert ppf fra merhebia Finest

Investering i lakkbeskyttelsesfilm (PPF) er en smart måte å bevare bilens estetiske tilstand og verdi på. Merhebia Finest tilbyr en førsteklasses, klar uretanfilm som gir robust beskyttelse mot de daglige farene på veien, som steinsprut, insekter, veisalt, riper og skader m.m. Vår STEK Paint Protection Film er ikke bare et skjold mot ytre skader, men en innovativ løsning for å vedlikeholde bilens perfekte finish. STEKs banebrytende teknologi setter standarden med sin optiske klarhet, styrke og holdbarhet. Denne avanserte filmen har også selvreparerende egenskaper som enkelt fjerner små riper og swirls med bruk av varme. Velg Merhebia Finest for en usynlig, men kraftfull beskyttelse med STEK PPF – din bil fortjener det beste.

STEK DYNOshield

STEK DYNOshield er en høyt kvalitetsbeskyttelsesfilm som er en av våre mest brukte produkter. Denne filmen har et glassbelegg som bindes til filmen på et molekylært nivå under produksjonsprosessen, og eliminerer dermed behovet for voks, coating og polering av bilen. Med DYNOshield trenger du ikke lenger å bekymre deg for skade på bilen din. Denne folien er svært skadebestandig og hydrofobisk. Den er også selvreparerende når det oppstår vaskeriper og swirls. Med hjelp av varme fra solen, varmt vann eller en varmepistol, kan du se ripene forsvinne som om de aldri var der. DYNOshield er også svært motstandsdyktig mot punktering, og beskytter lakken mot hakk og riper på overflaten. Velg STEK DYNOshield for en overlegen beskyttelse av bilen din.

Spesifikasjoner

STEK DYNOshield er en glansfull beskyttelsesfilm som gir deg følelsen av en helt ny bil med sin elastiske overflate som beskytter mot steinsprut og annen skade. Med sitt keramiske topplag, som bindes til folien på et molekylært nivå under produksjonsprosessen, har folien gode hydrofobiske egenskaper som bidrar til å beskytte bilen mot miljømessig skade. DYNOshield er også selvreparerende og kan fjerne vaske riper og swirls på egen hånd, slik at du kan slippe unna frustrasjon og bekymringer knyttet til riper i lakken på din nye bil. Med STEK DYNOshield får du et slitesterkt og langvarig beskyttelseslag som vil hjelpe deg å holde bilen din i topp stand.

funksjoner

 • Super gloss folie
 • Hydrofobisk
 • Motstandsdyktig mot kjemikalier
 • Motstandsdyktig mot flekker
 • Steinsprutbeskyttelse
 • Beskytter mot riper i lakken
 • Beskytter mot skader i lakken
 • Selvreparerende

DYNOshield Har 10 års garanti mot delaminering, bobler, guling, og krakelering

STEK DYNOmatt

STEK DYNOmatt er en innovativ og høykvalitets PPF-folie som tilbyr utmerket beskyttelse for bilens lakk. Den gjennomsiktige matte overflaten gir et elegant og unikt utseende samtidig som den beskytter mot steinsprut og andre typer skader. I tillegg er denne folien også hydrofobisk, som betyr at den avviser vann og smuss og gjør det enklere å holde bilen ren. Med STEK DYNOmatt får du derfor både steinsprut beskyttelse og lakkforsegling i en og samme behandling. Denne PPF-folien er en ideell løsning for bileiere som ønsker å beskytte lakken på sin bil samtidig som de ønsker å opprettholde en stilren og elegant look.

Spesifikasjoner

Ønsker du deg matt lakk, som ikke er nervepirrende å stelle med? DYNOmatt produseres med samme banebrytende TPU (Termoplastisk uretanfilm) som en tradisjonell beskyttelsesfolie.

 

Akkurat som DYNOshield produseres denne også med keramisk coating som et topp lag, og dette binder seg til filmen på et molekylært nivå under produksjonsprosessen og gir folien gode hydrofobiske egenskaper.

 

DYNOmatt er også gjennomsiktig og passer for deg som har matt lakk, og ønsker beskyttelse. Eller for deg som ønsker matt lakk, men i bilens farge.

funksjoner

 • Satin/Matt Folie
 • Hydrofobisk 
 • Motstandsdyktig mot kjemikalier
 • Motstandsdyktig mot flekker
 • Steinsprutbeskyttelse
 • Beskytter mot riper i lakken
 • Beskytter mot skader i lakken

DYNOmatt Har 10 års garanti mot delaminering, bobler, guling, og krakelering

Våre PPF pakker og priser

Vi lever i en hektisk hverdag som et resultat vil gi mindre tid til viktig vedlikehold av bilen, og noe så lite som PPF på kanaler, nedre del av dørene, innstegslister, og bagasjeromskanten kan være med på å opprettholde annenhåndsverdien på kjøretøyet.

Generelt er beskyttelsesfilm en ganske kostbar tjeneste dersom man ønsker å foliere hele bilen, og for veldig mange er det strengt tatt ikke nødvendig med full bil. Under kan du se forskjellige pakker som vi anbefaler ut ifra hvilket behov du har. Du kan selvfølgelig velge akkurat de områdene du ønsker.