Polering og Coating

Gjør bilen din som ny med våre Bilpleie pakker. Vår Bilpleie er den perfekte måten å gi bilens utseende en oppfriskning og gjenopprette dens opprinnelige glans. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester som tar hensyn til enhver detalj av kjøretøyet ditt. Vårt team av profesjonelle detaljister bruker kun de beste verktøyene og produktene for å sikre at bilen din ser ut som ny.

Bilvask

Hos oss får du en bilvask som tar vare på bilen din og samtidig gir den en skinnende ren finish. Vi vet at mekanisk provokasjon av riper er en vanlig utfordring ved rengjøring av bil i bilvaskeanlegg, derfor har vi utviklet en skånsom flerstegs vaskeprosedyre som tar vare på lakken og hindrer riper og slitasje. Vårt erfarne team av bilvaskere har øye for detaljer og sørger for å gi bilen din en grundig rengjøring, uten å skade lakk eller karosseri. Med vår bilvask kan du være trygg på at bilen din er i de beste hender. 

 

Pågrunn av stor pågang er bilvask pakkene våres kun reservert til vårt mest eksklusive kunde program Merhebia Signature Detailing. 

 

Er du signatur kunde og ønsker bilvask, eller ønsker mer informasjon om Merhebia Signature Detailing programmet ta kontakt med oss. 

Polering

Våre bilpleietjenester er utformet for å gi kjøretøyet ditt en dyp rengjøring og gjenopprette den opprinnelige glansen. Vi bruker høykvalitets verktøy og produkter for å fjerne skitt, smuss og flekker fra alle overflater på bilen din, inkludert interiøret, eksteriøret og motorrommet.

Polering av bil er en detaljert prosess som involverer bruk av en poleringsmiddel og en poleringsmaskin for å fjerne overflateskader som swirls, oksidasjon, og riper fra bilens lakk. Polering glatter ut lakken ved å fjerne et tynt lag av klarlakken, og gir bilen en glatt overflate og en høyglanset finish. Prosessen bidrar til å gjenopprette bilens opprinnelige glans og kan forbedre dens generelle utseende betydelig.

Lakkforsegling

En lakkforsegling er en investering som kan gi deg betydelige fordeler når det kommer til å opprettholde bilens utseende og verdi. Med en lakkforsegling vil bilens lakk ha en ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger som veisalt, skitt og UV-stråler, samtidig som det opprettholder glans og dybde i fargen. Vann vil også renne lettere av overflaten, og bilen vil være mer motstandsdyktig mot flekker og kjemikalier. En lakkforsegling gir også en utmerket hydrofobisk effekt, som sikrer en vedvarende overflatebeskyttelse med vannavvisende egenskaper. Dette gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier. Ved riktig vedlikehold og korrekte vaskerutiner vil lakkforseglingen gi deg glede og trygghet i mange år.

Hva er fordelene med en lakkforsegling?

 

  1. Forbedret beskyttelse: Lakkforsegling skaper en beskyttende barriere over bilens lakk som avviser vann, olje og andre forurensninger.

  2. UV-resistens: Forseglingen hjelper med å beskytte mot falming og oksidasjon forårsaket av solens UV-stråler.

  3. Lengre varighet: En god lakkforsegling kan vare i flere måneder eller flere år, avhengig av produkt og vedlikehold.

  4. Økt glans: Forseglingen gir ofte en merkbar forbedring i bilens glans og luster, noe som kan forbedre den generelle estetikken betydelig.

  5. Lett å rengjøre: Med lakkforsegling blir det ofte lettere å vaske bilen siden smuss og skitt har vanskeligere for å feste seg til overflaten.

  6. Mindre vedlikehold: Som følge av punktet ovenfor krever bilen mindre arbeid og hyppighet i vedlikeholdsvask.

  7. Kostnadseffektivitet: Selv om det kan være en kostnad ved første gangs påføring, kan lakkforsegling spare deg for penger i det lange løp ved å redusere behovet for hyppig detaljering og vedlikehold.

  8. Bevarer verdi: Ved å holde lakken i topp stand, hjelper lakkforsegling med å bevare kjøretøyets verdi over tid.

  9. Forebygger skader: Kan redusere risikoen for lette riper og swirls som vanligvis kommer fra vasking og daglig bruk.

  10. Hurtigere tørking: Fordi lakkforsegling ofte avviser vann, kan bilens overflate tørke raskere etter vask, noe som reduserer risikoen for vannflekker.

Samlet sett tilbyr lakkforsegling en rekke praktiske og estetiske fordeler som holder kjøretøyet ser nyere ut lenger og potensielt gjør vedlikeholdet enklere og billigere.

Design

Skreddersydd design er en tjeneste som tilbyr en unik og personlig tilpasning av din bil, uavhengig av bilmerke eller modell. Med skreddersydd design kan du få bilen din til å skille seg ut fra mengden ved å legge til spesielle elementer som reflekterer din personlige stil og smak.

 

Tjenesten inkluderer vanligvis en konsultasjon med en profesjonell designer som vil lytte til dine ønsker og behov og hjelpe deg med å utforme en tilpasset plan for din bil. Dette kan omfatte alt fra å legge til spesielle farger eller teksturer, til å endre bilens form eller utseende. Mulighetene er nesten ubegrensede når det gjelder skreddersydd design.

 

En annen fordel med skreddersydd design er at den kan øke verdien på bilen din på lang sikt. Hvis du noensinne bestemmer deg for å selge bilen, vil den skreddersydde designen kunne være et viktig salgsargument og øke bilens verdi.

 

Husk at skreddersydd design kan ta tid og kreve en investering, men resultatet vil være verdt det. Du vil ha en bil som er unik og som du vil være stolt av å kjøre.