OM OSS

Merhebia Finest AS er Norges ledende og største detailing konsern med hoved lokasjon i Drammen. Vi spesialister innen bilbeskyttelse, styling og design. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester for å sikre at din bil er beskyttet og ser fantastisk ut.

Våre tjenester inkluderer beskyttelsesfilm (PPF) ved hjelp av STEK-produkter, foliering av bil for å gi bilen din et unikt utseende og stil, solfilm for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler, samt bilpleie og design for å forbedre utseendet og følelsen av bilens interiør og eksteriør. 

Vi har et spesialisert team som bruker kun høykvalitets materialer og teknikker for å sikre at din bil ser og fungerer sitt beste i mange år fremover. Vi samarbeider også med flere store aktører innen bilbransjen, deriblant Porsche, Bymedhus, Gatebil og Tesla for å nevne noen.

Vårt slag ord » We create and deliver the finest work » er speilet av vårt engasjement for håndverk, detaljer og eksepsjonell service for å sikre at din opplevelse med oss er like minneverdig som bilen din.


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om tjenestene våre eller for å bestille en avtale.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi er stolte av å være autorisert distributør av STEK Automotive produkter, inkludert deres brede utvalg innenfor beskyttelsesfilm (PPF), farget PPF, bilpleie produkter, solfilm og mønster PPF. Hos Merhebia Finest tror vi på å gi våre kunder de beste mulige beskyttelses- og tilpasningsalternativene for kjøretøyene deres. Ved å bruke STEKs overlegne produkter kan vi sikre at kundenes kjøretøy er beskyttet mot riper, steinsprut og annen skade, samtidig som de får et tilpasset utseende som gjenspeiler deres personlige stil.

Oversikt over alle våre konsepter og partnere i Norge kommer snart.