FOLIERING AV BIL

Foliering av bil er prosessen med å påføre en spesialisert vinylfilm på utsiden av en bil for å endre utseendet. Denne prosessen tillater en fullstendig transformasjon av bilens farge eller design uten behov for en ny lakkjobb. Foliering av bil har blitt stadig mer populært de siste årene på grunn av dens allsidighet og evne til å beskytte bilens opprinnelige lakk mot riper, steinsprut og andre former for skade. Med et bredt utvalg av farger og overflater tilgjengelig, kan foliering av bil gi din bil et unikt og personlig utseende som reflekterer din stil.

Oppdag fordelene med foliering av bil: 10 grunner til å velge vinyl

  1. Tilpasningsmuligheter: Vinylfolie kommer i en rekke farger og finisher, slik at du kan tilpasse bilens utseende nøyaktig slik du ønsker det.

  2. Kostnadseffektivitet: Foliering av bilen er ofte billigere enn en fullstendig omlakkering og tilbyr samtidig en lignende visuell effekt.

  3. Reversibilitet: I motsetning til lakk, kan vinylfolie fjernes, noe som lar deg gå tilbake til bilens originale utseende eller oppdatere stilen når som helst.

  4. Beskyttelse av Originalfargen: Folien beskytter lakken mot steinsprut, småriper og solens UV-stråler, noe som bidrar til å bevare bilens opprinnelige lakk og verdi.

  5. Enkel Vedlikehold: Flekker og smuss kan lett vaskes bort fra en vinylfolie, noe som ofte gjør vedlikeholdet enklere enn med tradisjonell lakk.

  6. Raske Endringer: Folieringsprosessen er raskere enn en omlakkering, noe som betyr at bilen din kan ha et nytt utseende i løpet av få dager.

  7. Verdiforringelse: Ved å beskytte den originale lakken, hjelper vinylfolie med å opprettholde bilens gjenkjøpsverdi.

  8. Markedsføringsverktøy: En foliert bil kan fungere som et rullende reklameplakat, perfekt for å fremme ditt brand eller selskap.

  9. Enkel Reparasjon: Hvis en del av folien blir skadet, kan du enkelt erstatte kun den skadede delen i stedet for hele bilens overflate.

  10. Økt Salgsverdi: En bil med upåklagelig original lakk vil ha høyere salgsverdi enn en med mange kosmetiske defekter; foliebeskyttelsen bidrar til å holde bilen ser ny ut lenger.

Ved å velge vinylfolie for din bil, kan du nyte en kombinasjon av funksjonell beskyttelse og personlig stil uten de høye kostnadene og permanensen til en omlakkering.

Utforsking av de forskjellige typene av bilfolieringsalternativer

Foliering av bil er en populær måte å endre utseendet på et kjøretøy uten å måtte lakke det på nytt. Det finnes forskjellige typer folieringsalternativer tilgjengelig, hver med sine unike fordeler. Her er noen av de vanligste typene av bilfoliering:

Pris på foliering

Om det er foliering av bil, båt, eller interiør, vil prisen variere. Folie produsent og biltype er det som vil gi den største forskjellen. Og på bakgrunn av dette er det ikke så lett å si nøyaktig pris, før vi har kartlagt dine behov og ønsker. Pristilbud er ikke bindene, så kontakt oss gjerne på epost eller telefon om du har spørsmål.

Når det er sagt, så har vi en startpris på foliering av bil. Som normalt sett ligger mellom 29.000 og 35.000 inkl.mva. Dette er da med 3M folie og Avery Dennison i gloss, satin, eller matt overflate.